Schouten TTL

Afdrukken met een mondscanner

Ons tandtechnish laboratorium heeft de afgelopen jaren al enkele duizenden digitale afdrukken met een mondscanner verwerkt voor onze klanten. Mede door de nauwe samenwerking met 3Shape hebben wij ruime ervaring met deze methode van afdrukken. De ongekende precisie en het voorspelbaar kunnen werken met de intraorale scanner zijn één van de gootste voordelen. Inmiddels heeft 3Shape alweer de derde generatie van de intraorale scanner uitgebracht. Wij willen u hiervan graag op de hoogte brengen via deze pagina.

 

TRIOS® 3

De derde generatie van de intraorale kleurenscanner om digitaal afdrukken te nemen is nu beschikbaar in zowel een pengreep, handgreep en een aan de stoel te monteren versie. De nieuwe TRIOS 3 beschikt ook over een intraorale camera geïntegreerd in de high-speed 3D-kleuren intraorale scanner (de oplossing voor digitale afdrukken) en een kleinere en afgerond scan tip voor extra comfort voor de patiënt.

 "Tandartsen willen anders werken. Daarom streven ze er bij 3Shape naar om zo veel mogelijke opties te bieden: zoals de flexibele TRIOS® hardwareconfiguraties en een open software-oplossingen. Het is aan u om te beslissen wat u wilt gebruiken. TRIOS® en de andere 3Shape tandheelkundige oplossingen ondersteunen uw vrijheid om te kiezen door de voortdurende ontwikkeling van software-updates. En vanwege dat, zijn ze toekomst gericht.

 

Over 3Shape TRIOS® 3:

RealColor ™ digitale afdrukken en bekroonde intraorale scantechnologie

TRIOS® ontving de "Best of Class" Technology Award voor het tweede jaar op rij in 2014 Het hoge snelheid scannen, het nauwkeurige scannen in kleur en de gebruiksvriendelijkheid wordt voortdurend erkend door het toekennen van de "Best of Class" waarde voor tandartsen en tandheelkundige branche.

Automatische kleurenmeeting en beet registratie tijdens het scannen

Als de tandarts scant, past de TRIOS® automatisch de verschillende tanden kleuren aan, en slaat alle kleuren op samen met de digitale afdruk. Dit elimineert de extra handmatige stap om visueel kleur te bepalen. Automatische beetregistratie elimineert de handmatige stap van het uitlijnen van de beet in de scan.

Geïntegreerde intraorale camera en HD-foto's

HD foto’s geven de tandartsen belangrijke details om de outline eenvoudig aan te geven. Gebruik de intra-orale camera om live video en foto's te nemen en daarmee de behandeling opties met de patiënten te bespreken.

Breedste scala van tandheelkundige indicaties

TRIOS® 3 ondersteunt het breedste scala van tandheelkundige indicaties van implantaten bruggen en uitneembare constructies.

Krachtige scan en eenvoudig te hanteren software

De slimme en eenvoudig te gebruiken software tools van de TRIOS® 3 zorgen voor een superieure kwaliteit van de afdrukken en preparatie terwijl de patiënt nog in de stoel zit.

 

Mocht u meer aanvullende informatie willen, stuur dan een e-mail naar Schouten Tandtechniek of neem telefonisch contact met ons op.  

DE TRIOS® 3 MODELLEN

IN MINDER DAN 1 MINUUT EEN VOLLEDIGE BOVEN- EN ONDERKAAK SCANNEN MET BEETREGISTRATIE

 

PRAKTIJKVOORBEELD MET DE TRIOS® 3

 

Wij zijn aangesloten bij