Schouten TTL

Tandartsen informatie algemeen

Openingstijden

De openingstijden van het bedrijf zijn van maandag tot en met donderdag van 07.30 uur tot 17.15 uur en vrijdag van 08.00 uur tot 16.15 uur. Gedurende die tijden zijn er altijd tandtechnici aanwezig om u te woord te staan.

Prothese reparaties

Tijdens de openingstijden kunt u patiënten doorsturen om een prothese af te geven voor reparatie.

  • Indien de prothese vóór 09.00 uur wordt afgegeven, kan deze, bij geringe drukte, worden afgehaald om ±13.15 uur.
  • Indien de prothese tussen 09.00 en 13.30 uur wordt afgegeven, kan deze worden afgehaald tussen 16.30 uur en 17.00 uur.
  • Indien de prothese tussen na 13.30 uur wordt afgegeven, kan deze in overleg de volgende werkdag worden opgehaald.

Kleur bepalen in het laboratorium

U kunt uw patiënten doorsturen voor kleurbepaling op maandag tot en met donderdag om 08.00 uur, om 10.30 uur of om 13.30 uur. Indien deze tijden niet schikken dan moet uw patiënt even een telefonische afspraak maken.

Digitale foto’s

Bij het kleur bepalen worden er meestal door ons digitale foto’s gemaakt van de mondsituatie van de patiënt. Hiermee verkrijgen wij de meest ideale informatie wat betreft kleurovergangen, vorm, structuur en karakter. Deze details bieden ons de mogelijkheid een optimaal tandtechnisch werkstuk te vervaardigen.

Utopian Dental Image Systeem

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden!
Dit is een visie die iedereen kan beamen. Helaas is dit in de tandheelkunde en tandtechniek meestal pas achteraf te bewerkstelligen. Echter vanaf nú kan het anders! Als enig tandtechnisch laboratorium in Nederland, hebben wij het Utopian Dental Image Systeem. Hiermee kunnen wij uw patiënt vóór een behandeling laten zien hoe hij/zij er na de behandeling uit komt te zien. Als u iets aan het gebit van de patiënt verandert, bestaat de kans dat daarmee ook het uiterlijk van de patiënt verandert. Daarom is het resultaat zo belangrijk. Door het perfect weten te digitaliseren van beeldopnames en met behulp hoogwaardige computerprogrammatuur kan er een haarscherp beeld gevormd worden van het beoogde doel. "Eerst zien, dan beslissen". Lees verder.

 

Mocht u meer aanvullende informatie willen, stuur dan een e-mail naar Schouten Tandtechniek  of neem telefonisch contact met ons op. .

Wij zijn aangesloten bij