Schouten TTL

Patiënten informatie algemeen

Openingstijden

De openingstijden van het bedrijf zijn van maandag tot en met donderdag van 07.30 uur tot 17.15 uur en vrijdag van 08.00 uur tot 16.15 uur. Gedurende die tijden zijn er altijd tandtechnici aanwezig om u te woord te staan.

Prothese reparaties

Tijdens de openingstijden kunnen er protheses worden afgegeven voor reparatie. 

  • Indien de prothese vóór 09.00 uur wordt afgegeven, kan deze, bij geringe drukte, worden afgehaald om ±13.15 uur.
  • Indien de prothese tussen 09.00 en 13.30 uur wordt afgegeven, kan deze worden afgehaald tussen 16.30 uur en 17.00 uur.
  • Indien de prothese tussen na 13.30 uur wordt afgegeven, kan deze in overleg de volgende werkdag worden opgehaald.

Het is echter wel verstandig om eerst even bij uw tandarts te informeren of u een opdrachtbon kan komen halen. Dit kan van belang zijn voor uw eventueel terug te krijgen bijdrage van uw verzekering.

Kleur bepalen in het laboratorium

Als u door uw tandarts doorgestuurd bent naar ons voor de kleurbepaling dan kunt u bij ons terecht op onderstaande tijden.

Maandag tot en met donderdag om 08.00 uur, om 10.00 uur of om 13.15 uur. Indien deze tijden u niet schikken dan moet u een telefonische afspraak maken.

Digitale foto’s

Bij het kleur bepalen worden er meestal door ons digitale foto’s gemaakt van de mondsituatie van de patiënt. Hiermee verkrijgen wij de meest ideale informatie wat betreft kleurovergangen, vorm, structuur en karakter. Deze details bieden ons de mogelijkheid een optimaal tandtechnisch werkstuk te vervaardigen.

 

Mocht u meer aanvullende informatie willen, stuur dan een e-mail naar Schouten Tandtechniek of neem telefonisch contact met ons op.

Wij zijn aangesloten bij